Air ketuban

Mommies! Saya nak tanya kalau air ketuban tu leaking, rupa dia macam air la kan? bukan lendir kan?

7 Các câu trả lời

Ya dia mcm air. Saya punya leak sikit je. Dia punya sikit tu mengalir sampai betis pastu kering. Tak sempat sampai lantai. Saya pun pelik time tu. Esok pagi bloody show pulak & terus bersalin

ye air sis, kalau nak tahu, tak yah pakai pad, pstu pakai spender yg boleh nmpak air . hehe,

5mo trước

saya keluar sikit2, sbb leaking, dia bocor tu, lps tu esok tu saya msuk LB, bru nurse pecahkan ketuban btul, bnyak jgk kluar.

Betul.. air jernih…keluar dgn sendiri..

ye air..air yg x de bau n warna

ya, air.

Yup

ya