Naik biji merah di muka newborn

Hi mommies, saya nak tanya., biji merah ni naik sebab apa ya? Macam mana nak hilangkan kat muka bb saya? Dan normal ke bawah mata baby sembap macam tu? #firstbaby #1stimemom #bantusharing #ingintahu

Naik biji merah di muka newborn
1 Trả lời

Bawa jumpa dktr kk. Bby sy lps keluar hsptl naik teruk biji2 mcmni, dh mcm jerawat & merebak smpai ke kepala. Bawa pegi kk dktr bg 2 jenis ubt krim. Skrg alhamdulillah dh tak ada.

2y trước

Satu krim tu mmg kena ada surat dktr klu nk beli di luar sbb ubt terkawal & dos utk bby tak sama dgn org dewasa. Satu lg aqueous cream, xpasti blh dpt dkt farmasi or tak