mampu untuk breastfeeding atau tidak?

hi mommies, saya hari ni dah 40w. esok akan masuk hospital untuk di induce. soalan saya— normal ke badan saya tak leaking susu? kalau ikut breastfeeding class yang saya join, lactation consultant kata normal. tapi nak tahu pengalaman mommies lain. sejurus selepas melahirkan, adakah saya boleh menyusukan anak?

16 Các câu trả lời

No worries.. i also the same no leak or whatsoever during pregnancy.. but after deliver 1st feed got milk..