mampu untuk breastfeeding atau tidak?

hi mommies, saya hari ni dah 40w. esok akan masuk hospital untuk di induce. soalan saya— normal ke badan saya tak leaking susu? kalau ikut breastfeeding class yang saya join, lactation consultant kata normal. tapi nak tahu pengalaman mommies lain. sejurus selepas melahirkan, adakah saya boleh menyusukan anak?

16 Các câu trả lời

nnti dh settel trus jew sua puting dkt bby utk bagi rangsangan insyallah nnti susu pon cpt kluar

Saya 4x bersalin smua susu keluar lepas bersalin. Bagi je bby isap, automatik ransang susu keluar.

Saya masa bersalin anak pertama memang takda leaking. Ambil masa susu nak keluar.

Sama laa sis...lpas bersalin Susu trus leak smpai bengkak sbb terlampau bnyak...

xpe..nnt lepas bersalin keluar la susu tu

Saya pun risau jga