Mengandung lepas keguguran.

Hi mommies, saya dah 2 kali gugur. last bulan lepas then bulan ni pregnant balik untuk kali ketiga. anak 1st ni. Ada tips tak untuk elakkan keguguran berulang? saya jadi risau bila pregnant. penat nak pantang tapi takda baby 😔 folic acid mmg dah makan lama non stop #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

Mengandung lepas keguguran.
16 Các câu trả lời

Bnykkn rehat... Sbb nk bg rahim kuat.. Jgn trlalu pikir psl kguguran... Always think + n doa bnyk2 .. Bg mood happy tu dtg slalu...