Mengandung lepas keguguran.

Hi mommies, saya dah 2 kali gugur. last bulan lepas then bulan ni pregnant balik untuk kali ketiga. anak 1st ni. Ada tips tak untuk elakkan keguguran berulang? saya jadi risau bila pregnant. penat nak pantang tapi takda baby 😔 folic acid mmg dah makan lama non stop #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

Mengandung lepas keguguran.
16 Các câu trả lời

elak kan buat kerja berat jgn terlalu aktif... kena bnyak rehat

ibu kena banyakkan rehat, jgn stress, walaupun hal kecik.

Sama la sy.. Ni mengandung kali ke 3... Gugur lg😭

3y trước

Sis tak ambil ubat ke? saya skrg tengah consume duphaston

cuba pergi berurut untuk naik kan peranakkan

sis gugur 2x tu atas reason apa ya?

1y trước

1st day keluar coklat sikit tapi tak rasa apapa, hari kedua pun keluar sikit lepastu slow slow sakit perut macam nak period tu. lepastu kantung jatuh sendiri barula perut sakit sangat2. gugur 1st tu amik masa 3 hari je sakit & kantung jatuh. gugur kali kedua amik masa 2 minggu untuk kantung jatuh. selagi tak jatuh selagi tula sakit & ada coklat keluar

Awak dah selamat bersalin ke?