kaki kerap lenguh n sakit2

Hi mommies. Saya baru lepas 52hari melahirkan bayi secara czer. Nak tanya, adakah normal lutut saya kerap rasa lenguh n kaki sakit2. Badan pula selalu rasa sejuk terutama malam. Rasa menggigil .

1 Trả lời

Hi mommy. Terpulang pada badan kita sebenarnya. Dan pantang yang betul sgt penting. Normal lutut and kaki lenguh sebab dah 9-10 bulan awak tampung berat berbeza. Letih dan penat badan. Awak masih kene pakai stoking ye. Jaga pemakanan. Selalunya orang cakap ni sebab bentan