badan sejuk terutama kaki dan tangan

salam mommies! saya sekrng 15weeks, saya perasan lately ni badan saya lagi ii kaki dan tangan kerap rasa sejuk dan saya perasan juga saya tak tahan duduk di tempat sejuk menggigil lain macam 😂, mommies yang lain macam tu juga ke?#firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

Sama 🙋‍♀️kalau dlm kete econ kena slow je, xpun duk blkg. Kalau dlm bilik kne gaduh dgn suami dia suka sejuk2 😂tapi sy x menggigil cuma badan rasa xsuka dgn sejuk sgt.

pembawaan kot