Hospital Klang atau Shah Alam?

Hi mommies.. Sape ade pengalaman bersalin dkt 2 hospital ni... Yg mana satu jd pilihan mommies? Ada org cakap, Hosp Shah Alam pack sikit, bergantung rezeki. Hosp Klang plk ada kompleks ibu & anak. So which one eh..? Due bulan 5 nanti.

2 Các câu trả lời

sebab sy bersalin kat htar, jadinya sy vote htar la. htar ada kompleks ibu anak, 1 bangunan tu khas untuk ibu anak. fasiliti semua baru, best, selesa. ipar sy kerja hosp shah alam pun prefer bersalin htar.

saya plan nak bersalin htar sebab byk review bagus2. harap2 ada rezeki dpt doktor dan nurse yg baik2 kat htar.