Period tapi upt +ve?? 😥🤧

Mommies out there...anyone blh bgtau tak...ade ke period tp +ve upt? 3rd day day...#pleasehelp #ingintahu #bantusharing

Period tapi upt +ve?? 😥🤧
5 Các câu trả lời

mak mertua sye mengandung 2 kali...dua² kali tu dtg period mcm biasa selama 3 bulan berturut²....simptom mengandung pon lngsng xde...lepas 4 bln baru dpt tahu dh pregnnt 4 bln🥰 Alhamdulillah

3y trước

alhamdulillah...tp mostly gtau bkn hamil...klau rezeki sy sama mcm mak sis, Allahu sujud syukur...btw tahniah n alhamdulillah buat mil sis...🥰

Skrg sis tgh period ke? Kalau tak period, tggu lg beberapa hari repeat upt test sis. Kalau ada rezeki, line akan makin terang.

3y trước

Insha allah. Amin 😊

Aduh.. kan dah confuse. Awat buat upt time period? 😁 Tak reti nak jawab. Sy selalu cek upt masa tempoh haid lewat je.

3y trước

mmg late period 3 hari.. xtau ase tdetik sj cek...tq sis 😊

Kalau buat time period memang akan naik samar2 macamtu sis

3y trước

most welcome 😃

Sodkapsos🍮🍧🍦🍫🍬🐪🇴🇲🍩🍪