Baby tak tidur malam

Hi mommies. Normal ke baby 2 bulan setiap malam nangis dari 1am ke 5 am almost everyday. Dah try buat dah teknik bedung-whitenoise-buai tapi dia tido kejap2 je. Dulu abg dia ok je bangun nak susu je. Ada mommy yg berpengalaman x sampai bila baby akan mcmni? Normal ke? Risau

5 Các câu trả lời

Sis ada minum kopi ke? Saya taktau benda ni betul ke tak, tapi saya perasan kalau saya minum kopi, anak saya akan jadi mcm anak sis. Dia tido kejap je. Pastu bila saya tak minum, ok je. Mak saya kata dulu kitorg adik beradik pun sama, kalau dia minum kopi, mesti jadi mcm tu. Cuba sis tengok dulu mcm mana

2mo trước

Haa try la sis.. haritu saya hirup sesudu je, tak tidur malam beliau 🤣

sama la anak saya sis.. skrg 2 bulan 22 hari. sangat² high demand. now tgh pangku dia after bf..letak atas tilam confirm terjaga n nangis mcm kena dera.. baby 2024 mmg camni kot.. sebab lahir tahun naga ke 😅

2mo trước

Skrg ni anak sy malam mcm dh ok. Tp petang pulak dia nangis2 🥴🥴 better kot dr malam. Tapi hmm tetap penat haha

Bby sya mcmtu jugak. Smua tak kena. Last skli tpksa bli pacifier. Trus ok nya. Lps tu bby sya jnis yg suka sngt tkjut wktu nak tidur. Jd sya blikn swadle jnis yg mcm bju tu. Skg dh ok. Bby bru 2 bln lbih

baby 2024 memang perangai macam ni ke semua? kat tempat saya hampir semua baby 2024 HD. pelik betul..

Hi sis, boleh tengok kalau kalau dia tengah mental leap ke apa