GDM patient.

Hi mommies... nk tnya macam mana nk jaga pemakanan bila kena kencing manis lepas minum air gula ?.. tak larat ulang klinik. In fact kalau tak mkn ok je tapi mkn sikit je zuppppp naikk bacaan dia... tolong please.. xnk kena insulin... ????

2 Các câu trả lời

same mcm sy sis... gdm pt... kena kawal pemakanan... skrg pon sy dh slow2 cut nasi... bnyk minum air dn mkn buah..

5y trước

Tu la nasik punca besar kan mommy... jom kita cut nasi kita ganti dengan sayur dan buah2...

bykkan minum air kosong 3liter sehari . kurangkn nasi lebihkn sayuran😊