2hri dmam sbb tmbuh gigi..bintik merah naik dkt blkng bdn sajaa

Hi mommies nk tnya ini ruam pnas ke atau dmam cmpak? Tpi bby bru lpas dmam😅😅 #bantusharing #firstmom

1 Trả lời

sama ank sy pon last week demam panas, lepas tu naik bintik2 merah, g klinik doc ckp ruam panas, sbb demam panas so lepas demam baik mmg akn keluar mcm tu.. just sapu celemine losyen jek.. 2 hari baik dah.

1y trước

Dea naik 1 bdn ke..sbb ank sye smpai muka..dr dh cek dea kta ruam pns dea bgi lotian skli