Sakit kepala

Mommies nk tny boleh tak mkn panadol berturut turut ? Sebab kepala terlampau sakit x hilang hilang ???

29 Các câu trả lời

samala sy.tp x brani nk mkn penadol..masuk 12w smpi skrang 13w x ilang

Paling tinggi 3 biji sehari, jngan mkan selalu klau preggy 😢 risau

Panadol can be harsh on the body. Is there something else u can try?

Beter ke klinik takut dah jd darah tinggi

Bahaya tue sis better check doc

Ikut dos yang betul..

Kena ikut dos dia sis

Aawak pasang surah sakit kepala , sy seblum ni kerap buka utube surah hilangkan sakit kepala alhamdulilah terus ok, ayat al waqiah

Sy pon since tau pregnant sakit kepala tp masih tak berani nk makan panadol @ sebarang ubat..

5y trước

Tp doc ckp panadol selamat utk ibu mengandung