Sakit kepala

Mommies nk tny boleh tak mkn panadol berturut turut ? Sebab kepala terlampau sakit x hilang hilang ???

29 Các câu trả lời

walaupun bolh. penadol yg jenis biasa tu. tapi tk di galakkan. takut dtg kan kesan yg bhya pada bby. better bnyakkan berehat. sapu minyak angin

tk boleh sis..klo nak mkn panada yg jenama paracetamol tue jerr tpi hnya dua biji 1kali sehari..sbb klo lbih dri tue tkut dos tinggi

klu nk mkn panadol mkn yg paracetamol yg dari kk je ye... pastu tdo, rehat bnyk2...try urut2 kepala time cuci rambut...

Cuba tempek koyop. Sy sampai skrg pakai koyop je. Makan panadol or letak minyak angin kureng berani 😂

5y trước

Boleh je kot cuma sy tak berani. Try la koyop dulu. Or kalau sakit kepala teruk ni better jumpa doc la. Takut jugak masalah bp ke PE risk ke

tak blh sis...kwn sy mkn panadol byk sngt..baby dia lemas dlm perut and meninggal😭😭😭

Rehat,tidur je..letak tuala basah kat dahi..kalau larat,mandi..makan ubat2 ni sis x brani

Saya kalau sakit kepala sgt2... Sy sapu2 tempat sakit dgn ais batu... Fuhh. . Lega sikit

Panadol blh diambil ikut dos dan setiap 8jam. Tidak lbh 6biji sehari..

G klinik la sis .. Prgnnt tak elok makan segala panadol ke paracetamol ni