13 week scan tak sabar mau gender scan pling awal nak tahu brp weeks?

Huhuhuhuhu

13 week scan  tak sabar mau gender scan pling awal nak tahu brp weeks?
26 Các câu trả lời

ada orang petua kat saya. kalau ada garis itam betol3 pusat tu maksudnya dari bawah perut smoai atas perut tu line tu dia terang. anak perempuan. dan kalau line itam bwah pada pusat je anak lelaki. saya sllu scan kat kk sllu bby Malu nak nunjuk. tapi sy kalau tgk line pada perut sy tu anak perempuan. last2 bila kndungan 30 week. skali jelas bby tnjuk. mmg komfem perempuan hihi. cuma sya xtau la boleh caya ke x petua tu 🤣 tp utk sya btoll la..

Saya buat scan 2d baru nie, masa 19w3d excited buat scan awal. Sbb rasa ngndung kalini lain sikit. Dah tahu gender bby boy. Suka sngt lah. haha. Sbb anak first dh girl. Terang dia tunjuk. Balik hari2 tengok scan nmpk dia punya tu boy 😂😂

3t trước

saya dua2 boy yg ke3 ni pregnant INSHA-ALLAH nk merasa anak perempuan pulak hihi

Saya scan 25w buat detail scan. Nampak baby boy. Next week pergi kk dia scan kata girl pulak walaupun kat kk tu tak nampak apa. So tak tahu nak ikut mana. Saya positif jelah yang detail scan kat swasta tu betul sebab jelas. 😂

sya masa firstborn baby boy scan swasta dh nampak masa 18 weeks. second born scan kk je tetap lah x nampak walau dh 34 weeks sbb baby kaki kepit 😂 tapi doktor yakinkn boy jgk sbb nampak testis 😁

Saya dah 33 weeks masih belum tahu gender. Ada sekali scan dr kata girl, scan dekat dr lain, kata boy. After that tiap kali scan tiap kali tu lah dia kepit tutup. Susurupriss betul anak saya

3t trước

Kalau kepit2 tu selalunya gurl😂

Saya tu hari 22week. Tu pun doktor cakap macam gurl. Tapi nanti scan balik 🥴. Sebab dorang belum dapat kenal pasti. Tapi kalau baby boy cepat tu nampak gender dia

Sy scan dekat klinik swasta mse 17weeks .. dah nampak baby boy🤭 mse 20weeks scan dekat kk x nampak pulak .. sbb baby bergerak ddk x diam doc ckp😂

Sy buat details scan usia 18w tu pn puan sono gtau xconfirm 50/50 sbb kecik lg..kali ke-2 sy buat details scan lg usia 24w bru btl2 confirm gender baby

3t trước

Sbb kecik lg kn☺️

sya 28minggu baru nampak gender🤭,masa scan tu mcm takcaye je doc kta gender baby boy,setelah 2 girls,dan prgy yg tak dirancang.

kalau scan gender dekat kk boleh ke? first time mom. tak pernah sampai scan gender, baru 12 week anak dah pergi