positive or negative (upt)

Hi mommies, nk tanye yg ni positive ke? Sy period regular.. Patutnye period sy pd 8/8 /19 ni tapi sy check awal (check arini 6/8 sbb x sabar)

positive or negative (upt)
3 Các câu trả lời

Positive sis.. Same dgn sy dlu.. Mula samar2 je line.. Nnt sis cek lg dlm seminggu..

positive faint line. tahniah

tahniah sis preggy . klau msih awl mmg nmpk kabir lg sis . sis bole try check mse awl pagi sblm kita mkn minum tu sis sbb mse tu horman kuat doc kata jdi bacaan dy lebih jelas . klau dpt kabur juga jgn risau sbb still preggy cume janin msih nk mmbuah . 😊

3y trước

awl sesudah subuh ...dlm pkoi 6:00 hingga 7:00 am....