positive or negative (upt)

Hi mommies, nk tanye yg ni positive ke? Sy period regular.. Patutnye period sy pd 8/8 /19 ni tapi sy check awal (check arini 6/8 sbb x sabar)

positive or negative (upt)
9 Các câu trả lời

Repeat upt lagi sis. Sebab belum lewat period lagi kan. Nampak macam positif tapi awal lg.

Positive, repeat smpai lebih terang then boleh lah ke klinik..

wah positif la sis! tahniah!! doakan saya ya 😊

5y trước

Tq sis.. Harap sis berjaya hamil....

tahniah sis .. doakan sy hamil yeaa ..

5y trước

sy pjj ngn suami .. suami tentera , kdg2 dia balik time xsbur n period ... mudah-mudahn ade rezeki.. amiinn ..

Tahniah siss... Jg kandungan elok2

Tahniah sis.. Positif tu

Positif 🎉🎉🎉

🥰🥰 Congrats

Rsa mcm +ve. Sbb sy dlu pn mcm ni.kabur skit.. bila scan dh ad kntung 5w