7week dh blh buka buku pink ?nk kena p kk dulu ke@bt temu janji dengan kk?

6 Các câu trả lời

Depan pada tempat. Macam saya call tanya apa yang perlu dahulu. Sbb kawasan tempat tinggal kita depand pada hari apa perlu check up. Mcm sy just pergi scan mana2 klinik dahulu and bawak yang tu shj ke kk

depends on kk. tapi kena sblm 12minggu. kalau ada risk factor, macam ada penyakit lain atau pernah keluar spotting/darah, biasanya akan disuruh buka buku pink awal. utk Dr pantau

sy 6week dh buat buku tp kalau 8weeks lagi ok bukak buku sbb kalau 12 week nnti ad nurse yg bebel sbb katanye da lewat😅

sy 5/9 ni dah 10w..tapi 5/9 ni repeat scan.. belum buat buku.. dktor kata 12w ke bawah

belum 8w to 12w. tgok kk kwsn awk. ade yg appointment. ade yg walk in. kena call tye.

Tengok kwasan.. mcam kwan sya 7w dah boleh bukak buku .. kena buat app dulu