Maternity pad

Hello mommies.. Nk mnta cadangan,maternity apa yg baik nk pkai erh n agak2 kuantiti nk pkai brpa.. #1stpregnancy

13 Các câu trả lời

Hi sis ni list utk maternity pad yg common pakai Feedback yg ramai suke madame sbb lembut.ade jugaa yg sesuai pkai intimate. Ade jg yg pkai pad libresse biasa puple overnite For my exprience sy slesa pkai libresse overnite pjg 32 cm Memula pkai madame tu sy xslesa sbb sy jhit byk n plus pakej skli buasir so rs xbest hehehe.. Kalau pkai maternity pad beli pack bsar ckup je depend pada individual brpe lama kuar nifas:) hope info mmbantu

Sy pakai safe night laurer jer...ada 8 pcs pjang 40cm dekat speed 99 ada jual kedai paling dekat dgan kita sbb nk cri jlan tesco gian tk larat lah nk jalan time akhir2 hari tu...harga Rm8 berapa sen yg sen tu tk ingt...kalau badan besor mcm sy ni kira selmat lah tk penah bocor, dia ada dua saiz 35cm dlm 7rgt lebih dan 40cm.

Masa saya pantang hari tu saya lebih prefer libresse night sebab besar dan panjang, maternity pad ada beli tapi pakai sehari aja sebab ada melecet kat bawah tu. Susah nak duduk ke bangun semua lagi satu tebal sangat rasa macam terkoyak balik pula jahitan, tu saya pakai pad biasa aja

Sy mmg pakai brand ni dari bersalin anak pertama. Selesa sbb dia lembut sgt,sesuai utk kita guna slps bersalin. Dia pun panjang mcm overnight pads juga.

Saya pakai libress overnight purple yng biasa. Memandangkan caeser. Tak lama pun keluar darah banyak.lagipun lebih selesa pad biasa

Sy guna Libress untuk overnight.. Setiap 4 jam sy tukar.. Prepare la dlm 2 bungkus.. Dah habis beli lg.

Saya beli yang nie utk pakai dlm Labour room. Hari selepasnya pakai maternity pad yang biasa.

5y trước

Ok tq sis..

Klu mcm sy siang sy suka pakai cooling pad, rasa sejuk n selesa je kt tempat jahit..

5y trước

Mna sis beli pad tu..sorry tny..ni 1st pregnancy

Kalau saya, saya guna pampers orang tua. Lagi senang dan selesa

Jenama soft 35cm.selesa Dan best pakai