Berkahak, Batuk dan Selsema

Mommies need help!!! Baby sy baru 27 hari dan ada kahak batuk dan selsema. Pergi jumpa doc bagi ubat tapi ramai sarankan baby baru lahir elak kan bagi ubat. Ada tak cara untuk kurang kan kahak batuk dan selsema?

3 Các câu trả lời

Air mandian bb tu letak sikit,minyak kayu putih..slps mandi bubuh sikit kat dada,blkg dan tapak kaki.Pastikan udara dlm rmh bersih trutma kat bilik. tepuk2 ringan kat blkg utk mgurangkan kahak bb,kat Google ada ajar tu