Makanan yg boleh di makan

Hi mommies , nak tnya pregnant 10 week bleh tak mkn ramen teringinnyaaa 🥹🥹

7 Các câu trả lời

mkn sekadar hilangkan rasa mengidam je sis,sbab tu junkfood kan risau effect penyakit lain pulak😇btw kita sama pregnant 10 weeks

11mo trước

Oh yeka okay thanks sis btw tahniah n tcare tau

Boleh je tp jgn selalu tauu sebulan tu better sekali 😊 sy pun mcm tu jgk teringin nk mkn tp pedas tkt sian bayi dlm perut hehe

11mo trước

Okay thanks mom 🙈🤍

sebaik-baiknya elak makanan preserved. bnyk sgt chemical yg wll effect our fetus/baby.

Saya 8w preg , teringin sgt nak makan ramen tapi mama & husb tak bagi 😭 sedeh beno

ok xde pape kesan.. tp jgn selalu suan bby 😁.. sy mkn je ape yg tekak sy blh terima

11mo trước

Oh centu phm phm

sy makan ms 5w hritu tringin sgt.. skrg 9w mntah teruk lgsung xleh mkn ap2

11mo trước

Oraitt phm

ok ja mkn. sy pon dh mkn msa 6w. tapi berpada pada laa mkn sesuap dua jd la

11mo trước

Orait thanks awak