Boleh ke pregnant woman makan ramen?

Hi. Saya nak tanya. Saya baru 2 bulan pregnant, and persoalannya time pregnant boleh ke makan maggie ramen? Sbb saya teringin sangat nak makan 🥹#firsttimemom #firstbaby

5 Các câu trả lời

Makan sikit2 je buat rasa2, ramen tu pedas sgt, kesian baby nnt. Sy pun makan dua tiga suap je sbb teringin. Tak berani mkn bnyk2, sbb kwn sy mkn ramen 4hari berturut2, terus terberanak kwn tu sbb BP naik mendadak.

saya sebelum preggy dalam seminggu mesti balun dkt 5/6 pack ramen and ghost pepper.. dah preggy ni husb larangg tak bagi hahaha tapi makan juga buat raso raso🤣 cuma ghost pepper still a big NO katanya🤣

Saya makan je sis sebb kita dah ngidam.. tp sis kena sulam ngn susu supaya baby tak terasa pedas nya

Saya makan je. mengidam namanya😂

boleh je sekali sekala. jgn terlalu kerap

2y trước

Ok noted. Tq 😊