Perut dh nampak masa berapa minggu ?

hi mommies, nak tnya perut start nampak bila dh masuk brpa minggu ya ? sy hri2 cek perut ni membesar ke tak .. 😅 #firstmom #firstbaby

25 Các câu trả lời

Saiz perut bergantung pada ketinggian dan saiz badan individu. Kalau saya 12 weeks dah nampak tiny baby bump. Tapi saya pakai baju besar so orang tak nampak.

Kalau saya 3 bulan da kedepan da sikit .. 5 bulan lgi kedepan .. org tk kn nmpk perut saya sbb saya pakai bju xl .. kalau 7 bulan saya pakai xxl da hahahaha

sy msa dh 8bulan hritu, kat tmpt krjaa org tegurr, bru 4 bulan 😂😒. keci jeee. 37w 2.4kg.. as long as dc xda ckp ap2 ok je tuuu...

hehe first mommy mesti semua benda excited kan. sy pon mcm tu jgk. skrg dh 31w pon org igt baru 2,3 bulan. ikut badan masing2 wak.

Sy baru nk masuk 4 bulan tp dh nmpak lah perut buncit sikit dri biasa . Buat kempis pun tk jadi apa 😂

baru 9 minggu mual lagi banyak hari dah xmuntah kelmrin beli nasi lemak mkn muntah sAmpai lembik

Sy t3.. itu pun org kata kecik lg.. jgn risau pasal perut.. selagi doc xkata apa, insyallah ok..

Kalau sya 5 bulan baru org tegur dah ada baby bump..

depends on org.. sye da 9 bln pun still muat pki bju tyme x preggy..

11mo trước

masih muat baju bbelas thn lepas🤣

Saya 5 bulan baru nampak Tu pun bila pakai kebaya