Obor Obor dan telur penyu

Hi mommies. Nak tanye Pernah tak korang masa pregnant makan obor2 Dan telur penyu. Boleh kan makan tu. Tq mommies 😊

4 Các câu trả lời

maaf puan..sy kurang pasti ttg ini..tp kalau tgk apa search dkt tAp ni ada maklumat ttgnya..cer puan search dlu dkt google or tAp sebelum puan mkn..supaya xmemudaratkan pd puan dan juga bby yg mana kita tidak nmpk apa effectnya dr luaran..😉✌..sbb sy xpnh mkn semasa sy preggy..😅✌mg dpmudahkan segalanya..aamiin

ni ttg obor-obor..hrp maklumat ni dpt mmbntu .apa2 pn kena tnye doc..tgk juga pd tahap kesihatan puan mcmne.ada alergik or x..or etc.

not sure

.