Keluar darah

Hi mommies, nak tanya. Saya pregnant baru dalam 5 weeks. Lepas bersama dengan suami tadi, tiba-tiba keluar darah. Sebelum ni mmg ada keluar spotting coklat then check upt positive. Tadi tiba-tiba keluar darah lepas bersama suami. Bahaya ke? Atau keguguran? ?

29 Các câu trả lời

sy bila tau je mengandung.. 3bulan tak bersama suami. sbb takut kandungan tak kuat. nasib suami memahami.

better pergi jumpa doc..jgn buat main kalau keluar darah.and kalau bleh elakkan bersama trimester 1 ni..

1 trsmster dktr nshtkn sy dlu jgn brsm dgn suami sbb ad sjrh mcriage brulng. seelokny refer dktr sis

sis ada perkembangan tak sebab saya mengalami benda yang sama ni sis.

4y trước

sy dah 18w

Betteg g hosp, sbb ade org jnis kuat ade yg jnis blm kuat

bahaya tu sis kalau boleh elakkan..sebab kandungan masih baru

dktor mmg xgalakkan trimester pertama bersama ngn suami.

p hosp sis .. n kalau boleh,, elakkan dulu bersama

alamak. kalau dah darah tu kena jumpa doc.

better p jumpa doktor klau ada bleeding