darah beku

bahaya tak kalau darah beku keluar sebesar ibu jari dan bau busuk tadi sedang mandi tiba tiba keluar darah saya baru 14hari berpantang#SeriusTanya

1 Trả lời

kalau risau better g chck..tp mcm bau darah lepas bersalin mmg bau busuk..sbb tu mcm kena bertungku tuk lancarkan darah nifas keluar..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

1t trước

harini last dah saya bertungkus sis esok la saya pergi klinik sambil nak cek kuning anak saya sekali