Keluar Darah Tiba Tiba

Hi semua, saya baru pregnant 2 bulan.. masa mandi tadi ada darah.. Darah tu tak mengalir, cuma bila di lap dengan tisu, ade kesan darah.. bahaya ke? Ada sesiapa pernah alami kes macam ni?

5 Các câu trả lời

Sis terus pergi emergency/pac, nanti dia akan check, even if kalau tak ada apa2 pun nanti dia akan follow up macam saya. Saya ada spotting start dari 6w til now and masih ada follow up checkup dgn hospital.

4y trước

Alhamdulillah..semoga kandungan kita dilindungi and dipermudahkan sehingga melahirkan kan, take care mummy!

saya baru mengandung 7 minggu.. tiba-tiba nak mandi ada keluar darah warna merah..apa patut saya buat

akak, any update on your pregnancy? masa tu kandungan akak berapa minggu akak?

hi sis..boleh tau perkembangan sis...sebab sya alami macam tu skrg.Tq

pergi hospital cek dulu sis ,