Stroller baby wajib beli ke?

Hi mommies, nak tanya stroller memang wajib beli ke? And biasa sampai baby umur berapa tahun kita akan guna stroller ni ya? Sampai dia pandai jalan? Or lepas dah jalan pun akan guna stroller ke bila keluar? Sebab if memang stroller penting dan akan selalu guna, saya ingat nak invest lebih untuk stroller yang elok macam Hamilton etc. p/s: I’m a first time mom here, minta tips and tunjuk ajar ya 🫶🏼

10 Các câu trả lời

Anak saya umur 3 tahun, sampai sekarang pakai 😂😂 xkuasa nak dukung.