Carseat or stroller?

Hi mommies.....untuk first time mom macam saya, yang mana patut kita beli dulu ya? Carseat or stroller? Sebab macam nak beli dua tu terus macam makan modal pulak. #bantujawab #firsttimemom

3 Các câu trả lời

better beli carseat dulu utk safety sebab masa saya anak 1st dulu lepas bersalin (emergency tiba² kena tahan wad dan czer) sy hampir terlepas baby dari pangkuan sebab terlelap masa dalam kereta. memang terus beli carseat lepas tu. masa tu stroller je yg dah beli duluan sebelum bersalin. ambil pengajaran dari sini

Saya pilih car seat. Yang ni penting. Safety first. Bila keluar baby boleh di dukung. Plus 3 bulan pertama saya tak keluar jauh pun. Kalau pergi mall pun suami yang dukung.