SELALU SEDIHHHH

hi mommies , nak tanya sikit pendapat mommies yg lain . lately ni saya tah lah suka emotional , kadang rasa sedih kadang menangis . time sedih tu terfikir anak saya dalam kandungan , if saya sedih and nangis dia pun akan rasa sama juga ke macam mana yang saya rasa . kadang kesian and selalu say sorry even dia dalam perut . well anak kan hm

1 Trả lời

Sama la 😢, emosi cepat berubah, Cpt nk marah nak ngis Kkddg tiba2 je Happy smcm 😂

5y trước

hm bertabahlah ye