sakit di kemaluan

Hi mommies, nak tanya saya dah 35 weeks lebih, tapi dah rasa kemaluan berdenyut, cramp, rasa nak kangkang pun sakit…maksudnya baby dah kat jalan tu ke? possible ke untuk beranak awal? mohon pencerahan #firstbaby #firstmom

11 Các câu trả lời

sy pun sama. nk angkat kaki pkai seluar pun sakit .. nk tukar posisi tidur, nk bangun duduk semua sakit. doktor kata bby dh masuk laluan . bila2 je boleh rasa sakit nk beranak

12mo trước

betul hahaha rasa macam nak mengesot je 🤣 nak bangun pi toilet pun dah terkebil2 ni . cepat2 lah baby keluar

normal tu sis. sy hritu scan 31w bby dh masuk laluan sakit sngat bhgian bawh, tpi scan 35w dia berpusing plk. ni tgh risau dia songsang, kena czer plk.

sya ingatkan sya yg ada msalah kemaluan sllu rasa krem 34 week ke atas ni..🤭🤭🤭petanda nak bersalin ka tu gaisss

Samalah kita.... sakit tu makin terasa skrang hahah risau jugakkk positif jelah ekk yang penting lebih berhati2 skrang

Saya kerap baby mengeras kiri kanan aktif2, bergerak selalu. Mudahan dipermudahkan urusan 🤲🏻

Sama mcm sy rasa 2minggu lepas tp belum beranak lg ni hehe.. sehari dua je rasa pastu dh tak rasa

dah rasa mcm senggugut ke tu? ye la tu.. baby dah x sabar nak keluar.. dia dh makin turun

12mo trước

seriusla..senang je beranak🤣..nervous gak nie .selalu rse sakit kt bawah tu huhuhu

dekat kemaluan takrasa sangat, tapii nk kangkang sakit. nk jalan pun susahh. normal ke ek

33w dah rasa. Sakit sangattt tgh tidur kadang2 tu menjerit sbb sakit hahahaha

Kita pun tgah situation macam ni. Semua jadi ngilu berdenyut