Kepala baby ke bawah

Nak tanya mommies semua, tadi scan baby 29 weeks dr kata kepala baby dah pusing ke bawah. Sekarang ni rasa sakit celah kangkang nak angkat kaki pun sakit, normal ke macam ni? Rasa risau sangat

4 Các câu trả lời

Normal.. saya dari 12w scan kepala baby kat bawah skrng ni 29w juga and kepala pun bawah. Saya masa kandungan 4-5 bulan dah rasa sakit celah kangkang dah. Angkat kaki pun susah especially kaki kiri🤣

10mo trước

Sama🤣 dari awal dia dah kepala kat bawah lepastu mmg susah kan nak angkat kaki🤣🤣

Saya dari 20w sakit, mmg kpala baby tiap kali scan dari awal mmg kat bawah huhu, skrang dah 28w. Rasa dh tbiasa klengkang sakit

Normal sis. Lagi lagi kerap nak kencing memang rasa ada benda tolak pundi Kita 😂

Bg sy normal.. Sbb sy pun sakit gitu hahaha Kepala bby dh kt bwh 😊