Pengalaman

Hi mommies, nak tanya pengalaman bersalin. Ada ke yang sampai kena jahit ? Masa dia jahit nurse bagi any sleeping pills or ubat pelali tak ? I dah start nervous when kawan cerita dia punya pengalaman kena jahit tu sakit sangat sangat, lagi sakit dari melahirkan katanya ?

61 Các câu trả lời

saya kena bius tapi walaupun bius tetap sakit juga jahit , lapisan dlm jahit x sakit tapi kalau lapisan kulit luar tu Allahhhhhh masa tu tersiksa sangat2 .. blm bab msuk tiub kencing lg , pas jahit kena korek lagi nak bg keluar darah beku 😩😩😩