Bibir Hitam

Hi mommies Just nak tanya, normal ke bibir newborn baby gelap? Sehingga besar ke akan gelap? Kulit dia juga sedikit gelap dan kemerahan. *My 3 weeks baby girl

Bibir Hitam
2 Các câu trả lời

Baby ni akn berubah dr semasa ke semasa. Jgn rsau n enjoy moment dgn baby k sbb baby ni cpt besar. Nnt rindu bau baby dah kena buat baby br pulak 🤣

5y trước

Itulah. Bukan. Saya risau kot bibir hitam ada effect apa apa ke. Tapi doc tak kata apa pun. Saya tak kisah hitam ke putih janji anak sihat