Boleh ke gi scan baby time PKP?

Hi mommies.. nak tanya mommy semua ok ke kalau keluar gi klinik swasta utk scan baby time PKP ni?? Agak2 sangkut roadblock tak reason nk scan baby ni? Nak tgok keadaan baby tp takut la plak kena saman or tahan polis ?

9 Các câu trả lời

Insha allah boleh sis, saya dari jelapang ke tj rambutan untuk buat detail scan + 4d, polis lps, sbb kawasan sekitar takde yg buat detail scan, bawa jgk buku pink tunjuk dkt polis tu nnti

4y trước

Insha allah boleh..

Kalau dekat boleh je pergi, kalau ada roadblock tunjuk baby bump and bawa buku pink.. InshaAllah lepas macam jiran saya baru ni..

4y trước

Ok sis.. kalau pergi dgn suami berdua boleh ke? Dgar kata polis strict tak bg lebih dari sorg dlm kete

Jauh ke klinik tu.. kalau tk jauh boleh je.. sy pn nak pergi scan swasta nt tp klnk dkt je tksmp 5mins hehe

4y trước

Ok sis tq ya

Boleh je pegi...klo rse was2 minta klinik buatkn surat atas nama puan dgn peneman if nak berteman

4y trước

Ok tq atas idea

Sya yg hari selasa tu ada g klinik swasta,wat check up..dekat jer..tak de polis.

mintak klinik bg surat for appoiment. sy lepas je lepas tunjuk surat appoiment dgn doct

4y trước

Ok tq siss

Klu untuk urusan checkup prengnency takde masaalah tunjuk je buku pink

4y trước

Ok tq sis

Lepas sis jgn lupa bawa buku ja

4y trước

Ok sis tqq

insyaallah lepas 🙂