Berat Badan.

Mommies. Nak tanya masa 17/6 haritu saya buka buku pink, berat saya 86kg. 16/7 appointment kedua, berat turun kpd 84kg. Nurse cakap turun 2kg ni byk. So nanti sy kena pegi lagi 6/8 utk check berat, sy nak tnya, patutnya berat saya berapa kg ye pada tarikh 6/8 tu? Ikut kiraan sy, patutnya dlm 86.5kg atau 87kg kan? Kandungan skrg 16w1d. Sbb sy nk ikhtiar jugak makan2 biar selera sikit n berat naik mcm yg nurse sarankan.

13 Các câu trả lời

bila pregnant tak boleh turun berat sis..kena maintain naik..naik sikit pun tak pe.

Biasa latu brt trun then naik,sy pn mcm tu,asalkn bp okay tkda darah tinggi

Brt saya spnjng preg berganda naiknya😂 di kecik smpai besar dh ni..😥

5y trước

2 mnggu naik 2kg... maun tak bising... nurse sruh kwl mkn... tpi mlngnya x boleh dibwk bincng.... 😂😂😂