Positive/Negatif

Hi mommies, nak tanya macam ni pstive @ ngtive? Belum lewat period tapi gatai sangat nak test after muntah & pening 😆 dah 5 tahun berlalu, baru nak plan ada new baby 🤭 tq bantu

Positive/Negatif
11 Các câu trả lời

Tak tahulah kenapa saya tengok gambar tu terus rasa pening macam morning sickness 😂 haha. Biasanya kalau samar2 tu, ada la tu. Better buat sekali lagi pagi2 buta

1y trước

Orite, nti sy test lagi 😍 tq sis!

Nampak masih samar lagi tu sis . Nanti dah sampai tarikh period tapi sis tak period juga dalam 4 @ 5 hari boleh repeat test . Masa tu invalid . ☺️

1y trước

Ok baik , tq sis 😍

Nmpak positive sis.. try repeat selang 2 hari make sure makin terang. Congrats!

1y trước

Okay tq sis 😍!

Confirm pregnant! Take care of yourself in early trimester. 😊

1y trước

Tq sis 🥰

positive ni 😍 cuma samar2 sebab baru lagi. hehe congrats

1y trước

Memula macam konpius 😅 nnti nak repeat test lagi bila dah lpas tarikh period 😍

positif tp samar..nnt repeat lg lepas 48jam

pregnant sis .. congratulations 👏😊

1y trước

tq sis! 😍

positif ni kak

1y trước

Tq2 sis 😍

+ve.. double line

tahniah sis🥰

1y trước

Tq sis 😍