Positif atau negatif

Saya lewat 5 hari period.. try test appear mcm ni. Now dah 2 weeks lewat period nak pergi klinik.. tapi overthinking takut sakit lain 😩 #help

Positif atau negatif
6 Các câu trả lời

sy test kt hospital 29/11 aritu naik samar mcmni, doktor kata positif. dia scan mmg xnampak lg sbb masih awal. hjung bulan ni kena scan lg skali.

2y trước

Alhamdulillah…tahniah mummy to be 🥰

ikutkan positive walaupn double line tu samar. try test lg beberapa hari bru naik jelas double line tu.

1y trước

klau mcm ni sis? dh 5 hri dah delay priod..hrini check balik -ve😥

inshaAllah +ve ni sis, kalau masih awal sis cek awal pagi lepas bangun tido, line akan pekat,

inshaallah positif tu..tggu lg dua tiga hari cuba test blk wktu awl pagi

positif

Hmmm