Buaian untuk tidur

Mommies nak tanya lepas baby tidur dlm buai selalunya kita kena transfer dia ke katil cot dia ke? Boleh ke kita biar baby tidur nyenyak dlm buai? Anak saya 1bulan lebih dia tidur 3jam dlm buai. Kalau atas cot dia 1jam je. #SeriusTanya #bantusharing #bantujawab #newmom

7 Các câu trả lời

Terpulang pada awak. Kalau tanya saya, lepas baby dah masuk fasa deep sleep saya angkat letak atas katil.

3mo trước

Awak ada follow FB/IG babylanguage tak? Kalau belum cuba follow. Puan Uswatun ada ajar cara/teknik untuk alih baby ke tempat tidur. Saya nak explain dalam ayat tak pandai. Takut tak sampai penjelasan.