Hi mommies out thereee

Hi mommies, nak tanya lah erk. firstly check upt dekat KK, doktor ada pasti akan tanya, awak ada cirit birit tak, dua kali pregnant. dua kali soalan tu mesti ditanya. waktu tu takde cirit birit. so memang jawapan dia NO lah, tp ni minggu ke 6 dah start cirit birit. sebab apa ea

1 Trả lời

Saya minta maaf ya mommy saya pun tak pasti. Seingat saya, masa saya 1st ke klinik untuk confirmkan pregnancy dan check up, tak ada pula doktor atau nurse tanya sama ada saya cirit birit. Dan saya pun takde cirit birit masa early pregnancy. Tapi saya yakin ada ibu lain yang pernah lalui seperti mommy dalam komuniti TAP ni. Jom mommy lain kongsikan di sini🤗 #TAPsupermoms #TAPactiveusers