Pil cirit birit

Hi mommies nak tanya saya menyusu badan anak dah 7bulan tapi saya mengalami cirit birit dah 2hari boleh ke saya ambil pil cirit birit tu? #pleasehelp

6 Các câu trả lời

Saya hritu doc bg ubat serbuk jenis smecta anti diarrea sesuai untuk ibu mengandung. cuba mommy cari dekat guardian or watsons . ada jual sana . atau mana² farmasi . semoga cepat sembuh yer .

Hi mommy. Sebaiknya dapatkan nasihat doc ye. Sebab saya pun tak berani nak cakap boleh makan pil cirit birit. Check doc nanti mereka akan consult based on keadaan mommy

2y trước

Ok terima kasih mommy 🙂

kalau sy cirit birit sy minum air bancuhan tepung gandum. skjap ja dah lega. 1 sudu tepung dgn scawan air suam

sy haritu pergi klinik doktor bg air garam & antibiotik yg selamat utk ibu breastfeeding baby..

kalau sakit perut cirit..minum yakult warna merah je puan..insyallah perut lega..

better tny doktor dlu