Cirit Birit

Hi Mommies nak tanya ada tak yang pernah kena cirit birit masa pregnant?? Boleh ke kita ambil ubat cirit birit. Saya preggy 15mgu. Klinik bg ubat meteospasmyl, ors & beamotil tablet

2 Các câu trả lời

Mohon gi klinik sis ye. Ubat takleh makan sebarangan tau. Ikut doc kasi. Lagipon, sakit cirit birit boleh buat bukaan jalan. Ambik langkah berjaga2.

Sy sdg mgalami nya sis cirit birit + perut mengeras... Skrg sy preggy 23w.. sy risau jd apa2.. Pagi ni sy direct g hosp..sbb nak mkn ubat reda kan cirit birit ni sy xbrani kalo xda arahan doc..kalo g hosp skurang2 diorang ble bg ubat yg ssuai & ubat yg dberi tu pun ok utk ibu2 mgandung..sis g klinik or g hosp yaa...