Pad yang sesuai.

Hi mommies ? nak tanya kalau pakai pad biasa semasa bersalin tu ok ke atau kene beli pad yang bertali tu?

2 Các câu trả lời

Ok je pad yg biasa, lg selesa..lg2 klu guna cooling pad lg selesa sejuk je n kurg kn rse sakit/selesa kt tmpt jhit..pnglmn sy laa..

4y trước

Blh je.. sy pun gune biasa jgk yg night punye ..

Sye pakai pad overnight biasa je. Pad overnight lagi panjang dari maternity pad. Cover smpai ke blakang bontot. Huhuhuhu

2y trước

Saya pun suka jga klau pakai pad cober sampai bontot.. Lagipun saya suka pakai pampers hari2 atau dmna jua.. I pake yg jenis tebal pnjng..