Buat Buku Merah Week Berapa

Mommies. Nak tanya, boleh start buat buku pink/merah week berapa ya..dan dokumen apa yg wajib bawa..? Isunya, sy dan pasangan berkahwin di luar negara, dan pendaftaran pernikahan di malaysia masih dlm proses pejabat agama.. Ada yg kata wajib ada sijil nikah? Mohon pendapat pls

1 Trả lời

Kebiasaanya boleh buat buku pink 8-12 minggu..tp ade sesetengah kk trime awl dri 8mggu..y tu nanti sis boleh refer pd kk bdekatan. Mase buka buku nurse akan mntk sijil nikah/kad nikah..kalau takde..nurse takkan isi bhgian detail suami..n kalau dh dpt sijil nikah lps tu..boleh tnjuk balik kt nurse sjil nikah tu n nurse akan isi bhgian detail suami