Baby 4m mula nak meniarap

Hi mommies, nak tanya Bila baby nak start belajar meniarap tu, dia macam struggle nak pusing tu sebab tangan satu lagi tertindih, macam mana ya nak bantu mudahkan dia ? Sebab setiap kali anak saya nak pusing tak berjaya, dia menangis mengamuk 😮‍💨

2 Các câu trả lời

hi mommy. baby sy pun cm tu juga. kite kena support. betulkan balik tgn dia kalau tak betul. nama pun masih baby. sabar mommy. baby sy hari2 nak meniarap sampailah nak masuk 5 bulan. tak kisah la teknik bhgn tgn betul atau tak betul, kite pantau dan betulkan apa yg salah. biasalah tu baby nangis. nanti lama kelamaan, baby akan pandai juga.