meniarap

Anak saya baru 3 bulan dah pandai meniarap.pandai pusing dari belakang ke perut..tapi ada org kata tak boleh sebab jantung baby masih kecil.. Kalau saya pusing dia balik dia menangis sebab nak meniarap.dia pandai buat push ups mini juga.normal ka tu? Dia start pandai meniarap 2.5months.my baby lahir full terms 38weeks.tlg bagi pendapat.thank u in advance

7 Các câu trả lời

Anak saya pun sama sis.3 bulan dah pandai meniarap.4bulan dah pandai angkat2 badan dia.5bulan dah duduk sis..9 bulan dah jalan.lain anak lain ragam sis.selagi anak sis sehat aktif,menyusu semua ok jangan risau sis. Anak saya dah 1 tahun 10 bulan skrg..

anak sy pun pandai meniarap umur 3 bulan lebih. skrg da 6 bulan.. die suka golek2 je.. its oke.. sbb kite x paksa die meniarap kn.. semua usaha die sndiri☺️☺️

sama macam anak saya sis . bila dia meniarap tu ada susu keluar tak dari mulut dia ?

4y trước

Tak ada susu keluar dari mulut dia.thank u sebab ambil berat.now anak saya dah nak 1 tahun?

Kalau macam tu dia jenis yang cepat..baby sya 1thun 3bulan belum pandai berjalan

4y trước

Sama sis..anak sya pun lambat meniarap..ne dah nak setahun 4 bulan masih belum pandai berjalan..tengah nak belajar la tu

Kalau dia yang meniarap sendiri takda masalah

Normal sis

Wahh..