Cirit Birit

Hi Mommies nak tanya ada tak yang pernah kena cirit birit masa pregnant?? Boleh ke kita ambil ubat cirit birit. Saya preggy 15mgu. Klinik bg ubat meteospasmyl, ors & beamotil tablet

2 Các câu trả lời

Sy sdg mgalami nya sis cirit birit + perut mengeras... Skrg sy preggy 23w.. sy risau jd apa2.. Pagi ni sy direct g hosp..sbb nak mkn ubat reda kan cirit birit ni sy xbrani kalo xda arahan doc..kalo g hosp skurang2 diorang ble bg ubat yg ssuai & ubat yg dberi tu pun ok utk ibu2 mgandung..sis g klinik or g hosp yaa...