19 weeks pregnant

Hi mommies. Nak minta pendapat. Ada tak yg baru 19w pregnant tp badan dh mula sakit. Sakit maksud i skrg ni bukan sakit yg sikit². Mcm i nk berjalan tak boleh straight kan badan. Pinggang, punggung semua sakit sampai tak boleh tidur mengiring. Rasa sakit tu mcm membengkak. I tak boleh tidur langsung. Pergi KK doc bagi panadol tahan sakit. So i makan ubat baru boleh tidur. Bila kesan ubat dh habis terus automatik terjaga. Duduk pun sakit. Baring pun sakit. Jalan pun berdengkot ?. Ada tak yg mcm i? Boleh bg advice cara nak nak kurangkan sakit? TQ

2 Các câu trả lời

Normal . Saya juga mcm tu , byk kan buat yoga, minum minuman yg panas. Mandi air panas. Alhamdulillah akan baik .

Kita sama la sis..ni tgh menanggung la ni..susah tido..nk jln pon tak larat..