Sakit pergelangan tangan

Hi all mommies, mintak share pendapat. These few days saya dah baca article about sakit pergelangan tangan ni. Ada juga yg cakap nanti akan hilang sendiri. Atau perlu rawatan lanjut? If lawatan lanjut? Any momies tahu macam mana procedure dia? #seriusnanya #ingintahu #firstmom #firstbaby #help

1 Trả lời

sis kena bagitau doc..nti dia akan rujuk fisioterapi..nti fisio akan ajar cara handle sakit tgn

11mo trước

kalau sy aritu xde pulak dia bg ubat..cuma dia bg surat rujuk fisio je..